29Març2024

Jornada Talent Emprenedor 2022 “Emprenedoria al món rural en clau femenina” 18 de maig

Des del Grup de Treball Dona i empresa del Programa Emprèn Cat al Pallars Jussà conjuntament amb Serveis Educatius del Pallars, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i l’Oficina Jove del Pallars Jussà, s’impulsen les Jornades per al foment dels valors de l’emprenedoria.
La Jornada que es celebrarà el proper 18 de maig a la sala Polivalent de l’INS Tremp, persegueixen un doble objectiu; d’una banda l’impuls entre els joves dels valors de l’emprenedoria fent especial èmfasi en aquesta edició a l’emprenedoria femenina, i de l’altra la retenció i conservació del talent jove a la comarca, com a principal catalitzador del creixement econòmic i manteniment de la població en una zona rural i de muntanya.

Durant la jornada es lliuraran els premis del concurs “Fotografiem l’emprenedoria”, una conferència a càrrec de l’experta en disseny, innovació i emprenedoria Mariona López “Emprenedoria al món rural en clau femenina” i un col·loqui amb la jove emprenedora pallaresa Carla Roset, impulsora dels projectes empresarials CR Habitatges i The Handcrafted Factory.
En la jornada hi participaran estudiants dels centres de secundària de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà, en especial l’alumnat de l’assignatura d’emprenedoria de la ESO, cicles formatius i els que cursen economia al batxillerat.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.