13Juliol2024

Oficina Jove del Pallars Jussà

El Projecte Oficina Jove del Pallars Jussà té com a principal objectiu esdevenir no només un centre que aglutini els serveis adreçats als joves, sinó sobretot un laboratori de projectes transversals i estratègics que canalitzi les diferents actuacions interinstitucionals adreçades a millorar la vida dels joves de la comarca en aspectes que tenen a veure amb la seva emancipació.

Treball, salut, habitatge i participació seran els principals eixos sobre els quals se centrarà l'activitat de l'Oficina, la qual buscarà sinergies amb altres departaments amb què s'establiran òrgans de treball conjunt.

La motivació principal per a la creació d'aquesta Oficina Jove és la de donar als joves de la comarca un espai de referència en què cercar les respostes a les seves necessitats. Per aquest motiu, el projecte està obert a totes aquelles entitats i organismes que vulguin treballar amb aquest sector de la població d'una manera coordinada.

Pitgeu per descarregar el tríptic

Cartell FestiPallars 2024

 

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.